May

HAVELSAN'da stratejist olarak görev yapan Endüstri Mühendisi Levent ERİKAN kariyer günleri kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi. Ülkemizin önemli kurumlarından biri olan HAVELSAN'ı tanıtaraık sunumuna başlayan ERİKAN, mesleki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimize aktardı ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

May

Okul rehberlik servisimizce düzenlenen kariyer günleri kapsamında TUSAŞ Başmühendisi Hacı Mehmet IŞIK ve Cerrahpaşa Üniversitesi Göğüs Cerrahı Gizem Özçıbık IŞIK'ı okulumuzda ağırladık. Konuklarımız mesleki bilgi ve tücrübelerini öğrencilermize aktardı. Eğitim hayatlarından meslek hayatlarına kadar yaşadıkları güzel anılar ve zorluklardan bahseden misafirlerimiz etlinlik sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Nis

Okulumuz Öğrencileri ve Kimya Öğretmenleri tarafından 29.04.2024 pazartesi günü, okul bahçesinde yapılan Kimya Bilim Şenliği tam bir şölen havasında gerçekleşti.

Nis

Kuveyt Türk Katılım Bankası Dijital Pazarlama Müdürü Emre MEMİŞ tarafında öğrencilerimize Meslek Seçimi & Akış Konulu seminer verildi. Seminer kapsamında kendiside Fen Lisesi mezunu olan ve Türkiye dereceyile üniversiteye yerşelen Emre MEMİŞ öğrencilerimize tecrübelerini aktararak sorularını yanıtladı.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin Deyim ve Atasözü resimleme çalışmaları okul koridorlarımızı süsledi

Nis

Öğrencilerimiz, son Şanlıurfa gezisiyle tarih ve kültür dolu bir maceraya atıldılar. Bu unutulmaz deneyim, öğrencilerimize yeni ufuklar açarken, onlara unutulmaz anılar da kazandırdı.

Nis

Okulumuzun öğrencisi Tolga Akın ÇELİK, Kahramanmaraş Okul Sporları Boks Şampiyonası'nda 60 kg kategorisinde gösterdiği üstün performansla il şampiyonu oldu.

Nis

Eğitimci - yazar Hacı PARLAK öğrencilerimizle bir araya söyleşi gerçekleştirdi. Okulumuzu konferasn salonunda gerçekleşen etkinlikte Hacı PARLAK, öğrencilerimize meslek hayatındaki tecrübelerinden bahsetti. SÖyleşi sonunda yeni çıkan "Nasıl Bir Gençlik" isimli kitabını öğrencilerimiz için imzaladı.

Mrt

Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşamak için10. sınıf öğrencilerimiz, öğretmenleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştu.

Mrt

MSÜ sınıvında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 16. sı olan öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuz öğrencileri tarafından saygı ve gururlar kutlandı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz bulmaca hazırladı. Hazırlanan bulmacalar okul panolarında yerini aldı.

Mrt

Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatlarında 2 yıl üst üste Avrupa şampiyonu olan okulumuz öğrencisi Duru ÖZER olimpiyat tecrübelerini 9. sınıf öğrencilerimize aktardı. Başta bilgisayar olimpiyatları olmak üzere, olimpiyatlara nasıl başvurulur, nasıl hazırlanılır, hangi kaynaklardan yararlanılır gibi konularda arkadaşlarına bilgi verdi ve onların sorularını yanıtladı.

Mrt

Üniversites - Sanayi - Kamu İşbirliği Araştırma Merkezi (ÜSKİM) öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi. Burada yetkililer tarafınadn öğrencilerimize ÜSKİM hakkında bilgi aktarıldı ve öğrencilerimizin soruları yanıtlandı. Ziyaret Kimya Öğretmeni Dilek DİKİLİ ve Biyoloji Öğretmeni Duygu DURAN rehberliğinde gerçekleştirildi.

Mrt

TUBİTAK bilim söyleşileri kapsamında okulumuzda, "STEM eğitimi ve PISA'nın kesişiminde yaşam becerileri" hakkında söyleşi yapıldı.