Kas

26 Kasım Pazar günü velilerimizin yoğun ilgisiyle veli toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda Okul Müdürümüz İsmail DEMİR okulumuzun genel durumu hakkında velilerimize bilgi verdi. Ardından velilerimiz öğretmenlerimizle bire bir görüşerek öğrencileri hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü trafik şubede görev yapan polis memurlarınca öğrencilerimize trafik bilinci konulu seminer verildi.

Öğrencilerimiz Kitap Fuarını Ziyaret Etti

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşları, gazilerimiz ve ebediyete göçmüş şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Genç Yazarlar Akademisi'nin şair ve yazarları öğrencilerimizle buluştu.

Ekm

13 Ekim 2023 Cuma günü saat 18.00'da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde Okul Aile Birliği Veli Toplantıısı gerçekleştirildi.

Ekm

Edebiyat öğretmenimiz Şener ÇINAR öncülüğünde Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan Berceste Dergisi 3. sayısı ile okurlarıyla buluşuyor.

Ekm

3 Ekim 2023 tarihinde öğrencilermiz KASKİ Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'ni ziyaret etti.

Eyl

TUBİSAD, DELL Türkiye ve İş Adamı Serdar BALIK'ın katkılarıyla okulumuza Teknolojik Eğitimı Sınıfı (TES) kuruldu.

Eyl

Okulumuza yeni başlayacak olan 9. sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi yapıldı.

Eyl

2023-2024 eğitim - öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı 4 Eylül 2023 tarihinde düzenlendi.

Eyl

Mezun öğrencilerimiz 29 Ağustos 2023 tarihinde okulumuzda düzenlenen mezunlar buluşması etkinliğinde biraraya geldi.

Tem

İsveç’in Lund kentinde 15-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen 52 ülkeden 189 öğrencinin katıldığı 3. Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı’nda Türkiye’yi temsil eden öğrencimiz Duru ÖZER altın madalya kazandı.

Tem

Yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları yoğun bir katılımla okulumuzda başladı. Öncelikle deprem kaynaklı eksikliklerin giderilmesi amaçlanan DYK kurslarında öğrencilerimiz aynı zamanda üniversite sınavına ve okul dönemine hazırlık yapıyor. Kurs bitiminde ise öğrencilerimiz okulda etüt yapma imkanına sahip oluyor.