Haz

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı bahar kupası futbol turnuvasını tüm takımları yenerek turnuvayı  1.  sırada tamamlayan 10/B sınıf olmuştur.

Haz

11. sınıftan 12. sınıfa geçecek olan öğrenci velilerimize yönelik önümüzdeki senenin planlama ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

May

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto tarafından okulumuza kazandırılan halı sahanın açılışı 09/05/2023 tarihinde yapıldı.

May

Deprem şehitlerimizi saygı ve rahmetle andık.

Ock

Edebiyat öğretmenimiz Şener ÇINAR öncülüğünde Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan Berceste Dergisi Aralık tanıtım sayısının ardından ilk sayısını Ocak ayı itibariyle çıkardı.

Ock

Okulumuzdaki soru çözüm köşeleri yenilendi. Yenilene soru çözüm yerleri öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kullanımını sunuldu.

Ock

TOBB Fen lisesi İngilizce Kulübü tarafından Speaking Workshop "We're talking to a native speaker about life in the UK" etkinliği düzenlenmiştir.

Ock

Valimiz Ömer Faruk ÇOŞKUN ve eşi Sevilay COŞKUN ile birlikte Onikişubat Kaymakamı Serkan KEÇELİ, Kahramanmaraş İl MEM Müdür Yusuf KAHRAMAN ve Onikişubat İlçe MEM Müdürü Enver GÖKŞEN okulumuzda gerçekleştirilen "Limit Günü" etkinliğine katıldı.

Ara

Okulumuzda 11. sınıflar arası münazara yarışması düzenlendi.

Ara

Diyanet İşleri Başkanlığı Kahramanmaraş Müftülüğü eğitim birimi psikolojik danışmanı Seyyit ŞİŞMAN tarafından öğrencilerimize İnsan ve İslam konulu seminer verildi.

Ara

Edebiyat öğretmenimiz Şener ÇINAR öncülüğünde Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan Berceste Dergisi'nin Aralık ayı tanıtım sayısı çıktı.

Kas

Okul logomuz TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU tarafından tescillenerek koruma altına alındı.

Okulumuz tarafından yapılan tasarım tescil başvurusu neticesinde okulumuza ait logo 2022 012984 tescil numarası ile Tasarım Siciline kaydedilmiştir.

Okulumuzda TEKNOFEST 2023 Tanıtımı Yapıldı

Kas

Özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı sağlayan; yurt ve millet bütünlüğünü koruyan, Cumhuriyetimizin kurusucu, ilk cumhurbaşkanımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılında TOBB Fen Lisesinde proğramla anıldı.

Ekm

2022 Yılı Mevlid-i Nebi Anma Programımız İl Müftümüz Mustafa Tekin beyin katılımı ile gerçekleştirildi.