Mrt

TUBİTAK bilim söyleşileri kapsamında okulumuzda, "STEM eğitimi ve PISA'nın kesişiminde yaşam becerileri" hakkında söyleşi yapıldı.

Mrt

Hayırsever bir velimiz tarafından okulumuza yeni ve modern bir kapalı spor salonu kazandırıldı. Salonun açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Hayrettin Güngör, Onikişubat İlçe MEM Müdürü Sn. Enver GÖKŞEN ve Okul Müdürümüz Sn. İsmail Demir tarafından yapıldı.

Mrt

Okul satranç takımımız il ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Okul Müdürümüz İsmail DEMİR öğrencilerimizi tebrik ederek kupalarını ve başarı belgelerini takdim etti.

Şbt

Okulumuz Pansiyonunda 12 sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen YKS hazırlık kamp programı yapıldı. 114 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen kampımızda öğrencilerimize, öğretmenlerimiz eşliğinde yoğun bir etüt programı uygulanmıştır. Bu programa soru çözüm, TYT ve AYT denemeleri de eşlik etmiştir. 10 günlük kamp süresince sıkı çalışma disiplinin yanı sıra sinema, musiki, mangal vb etkinlikler de yapılmıştır. Öğrencilerimizin hedeflerine bir adım daha yaklaşabilmeleri için yapılan kamp proğramında özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  Kahramanmaraş Okul Sporları Şampiyonasında futsal takımımız il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Adem Koç ile Ahmet Özel'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri, Filistin yararına kermes düzenledi.

Ock

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik 19-28 Ocak 2024 tarihleri arasında TYT-AYT kampı düzenlenecektir.

Ock

Okulumuz öğrencilerine ve personeline yönelik çorba ikramı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz tarafından geleneksel hale getirilen “Limit Günü” bu yılda coşkuyla kutlandı. Okulumuz konferans salonunda düzenlenen etkinlik Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Hayrettin GÜNGÖR, Onikişubat Belediye Başkanı Sn. Hanifi MAHÇİÇEK, Onikişubat İlçe MEM Müdürü Sn. Enver GÖKŞEN, idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla okulumuzda uygulamaya konuldu. Bu kapsamda öğrencilerimiz tarafından sözlük tasarımı yapılmıştır. Bu sözlükler arasında klasik terimler sözlüğü, dualar ve beddular sözlüğü, dini terimler sözlüğü gibi sözlükler yer almaktadır.

Ara

Okulumuz 10. sınıf öğrencilerine yönelike "TUBİTAK 2204 proje yarışması" semineri düzenlendi.  Okulumuz öğretmeni Gamze METİN ve Müdür Yardımcısı Recep KIZIL tarafından aşta TUBİTAK 2204 olmak üzere tüm proje yarışmalarına yönelik düzenlenen seminerde projeler hakkında kapsamlı bilgiler sunuldu.

Ara

İçimizden Biri Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri KSÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Taner OKUMUŞ ile biraraya geldi.

Ara

12 Aralık 2023 tarihinde 11. sınıf öğrencilerimize yönelik "Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminer düzenledi. Okul rehberlik serivisi tarafından organize edilen seminer, Onikişubat Sosyal Hizmet Merkezinde görevli Psikolog Ali KARAKUŞ'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Ara

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın 2023-2024 Dönemine İlişkin Çağrı Duyurusu ve Proje Rehberi Yayınlandı!